De leukste rijschool van Nederland!

Rijschool Nieuwegein

Rijschool Nieuwegein

Jouw zoektocht naar een goede autorijschool in de omgeving van Nijmegen is ten einde gekomen. Wij, autorijschool Raufi Drive, staan te poppelen om met jou te starten. Al jarenlang zijn wij een bekend én vertrouwd adres voor het volgen van goede en deskundige rijlessen. Dankzij onze bijzondere lesmethode ligt ons slagingspercentage tevens erg hoog.

Op passende wijze rijles volgen

Wij, van autorijschool Raufi Drive, hebben gemerkt dat leerlingen sneller resultaten halen als ze op passende wijze rijles volgen. Hier hebben wij onze lesmethode op aangepast. Zo is het mogelijk om rijles te volgen in een automaat of een gewone auto en krijg je deskundig advies van jouw rijinstructeur. Iedere rijles is vanaf € 20,00. Bovendien is het een optie om bij ons te betalen in termijnen.

Spoedcursus rijbewijs halen

Het kan ook zo zijn dat een snellere manier van rijles volgen een betere match is voor jou. Daarom bieden wij ook spoedcursussen aan. Met deze spoedopleiding leer jij in drie dagen tijd alles wat je moet weten om veilig en verantwoord de weg op te gaan. Hierdoor kan jij jouw rijbewijs al binnen drie dagen halen! Maak daarom nu de beslissing en stuur die mail naar info@raufidrive.nl of bel gelijk 06 – 420 43 430.

Contact

Lestijden

Maandag 09:00 tot 21:00
Dinsdag 09:00 tot 21:00
Woensdag 09:00 tot 21:00
Donderdag 09:00 tot 21:00
Vrijdag 09:00 tot 21:00
Zaterdag op afspraak
Zondag op afspraak
Rijopleiding op maat

Betalen in termijnen mogelijk

Moderne en nieuwe lesauto

Neem contact op

Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons bereiken via 06 - 42 04 34 30 via whatsapp of door onderstaand contactformulier in te vullen.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.