• Heb je een vraag over rijlessen,
  theorie of examen?
  Neem gerust contact op!  

  • Eerlijk en deskundig advies
  • Snel antwoord op je al je vragen
  • Een gegarandeerd hoge service

  Een moment geduld aub.

Rijschool Nijmegen

Rijschool Nijmegen

Wil jij beginnen met rijles volgen, maar zit je wat krap bij kas? De oplossing: betalen in termijnen. Dat kan bij ons, autorijschool Raufi Drive. Elke rijles is bij ons vanaf € 20,00. Voor die prijs krijg jij deskundige begeleiding en weet jij zeker dat je verantwoord de weg op gaat. Wij bij Raufi Drive staan garant voor kwaliteit. Wat wil je nog meer?

Andere mensen, andere wensen

Niet iedereen leert op dezelfde manier, dat geldt ook voor het volgen van rijlessen: niet iedereen heeft het even snel onder de knie. Dankzij onze lesmethode hebben wij, autorijschool Raufi Drive, een hoog slagingspercentage. Onze ervaren rijinstructeurs begeleiden jou tijdens de rijles en geven je eerlijk advies. Het kan zo zijn dat het schakelen jou niet ligt, dan kan je rijlessen volgen in een automaat.

Minder tijd en sneller je doel halen

Naast de gewone rijlessen, bieden wij ook een spoedcursus aan. Met onze spoedopleiding krijg jij drie dagen lang intensieve rijlessen. Op deze manier ben jij al rap klaar om het rijexamen af te leggen – én te slagen! Met onze spoedopleiding kan jij je rijbewijs al in drie dagen halen. Pak daarom nu jouw mobieltje en bel 06 – 420 43 430 of stuur direct een mailtje naar info@raufidrive.nl.

Wij maken gebruik van cookies

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.