• Heb je een vraag over rijlessen,
  theorie of examen?
  Neem gerust contact op!  

  • Eerlijk en deskundig advies
  • Snel antwoord op je al je vragen
  • Een gegarandeerd hoge service

  Een moment geduld aub.

Rijschool Oss

Rijschool Oss

Wil jij in drie dagen jouw rijbewijs halen of zoek jij een autorijschool die garant staat voor goede begeleiding? Dan passen wij, autorijschool Raufi Drive, bij al jouw wensen. Door onze diverse manieren van rijles volgen, kan jij kiezen wat het beste bij jou past. Een spoedcursus, rijles volgen in een automaat of simpelweg eerlijk advies krijgen: wij hebben het allemaal.

Krap bij kas? Geen probleem

Het volgen van rijlessen kan redelijk hoog oplopen wat de kosten betreft. Daarom is bij ons, autorijschool Raufi Drive, iedere rijles te volgen vanaf € 20,00. Zit je krap bij kas, maar wil je wel beginnen aan jouw rijopleiding? Dan is het mogelijk om bij ons te betalen in termijnen. Wij vinden het belangrijker dat jij gefocust in de auto zit tijdens de rijles en niet je aandacht elders is.

Snel rijbewijs halen = geld besparen

Bovendien is het een optie om een spoedcursus te volgen. Wij bieden een unieke spoedopleiding aan. Je wordt dan in drie dagen voorbereid op het rijexamen. Jouw ervaren rijinstructeur geeft je eerlijk en deskundig advies, waardoor jij het optimale uit de rijlessen kan halen. Voor je het weet haal jij in die drie dagen al jouw rijbewijs! Dus pak snel je laptop en stuur een mail naar info@raufidrive.nl of bel ons direct op 06 – 420 43 430.

Wij maken gebruik van cookies

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.