De leukste rijschool van Nederland!

Rijschool Oss

Rijschool Oss

Wil jij in drie dagen jouw rijbewijs halen of zoek jij een autorijschool die garant staat voor goede begeleiding? Dan passen wij, autorijschool Raufi Drive, bij al jouw wensen. Door onze diverse manieren van rijles volgen, kan jij kiezen wat het beste bij jou past. Een spoedcursus, rijles volgen in een automaat of simpelweg eerlijk advies krijgen: wij hebben het allemaal.

Krap bij kas? Geen probleem

Het volgen van rijlessen kan redelijk hoog oplopen wat de kosten betreft. Daarom is bij ons, autorijschool Raufi Drive, iedere rijles te volgen vanaf € 20,00. Zit je krap bij kas, maar wil je wel beginnen aan jouw rijopleiding? Dan is het mogelijk om bij ons te betalen in termijnen. Wij vinden het belangrijker dat jij gefocust in de auto zit tijdens de rijles en niet je aandacht elders is.

Snel rijbewijs halen = geld besparen

Bovendien is het een optie om een spoedcursus te volgen. Wij bieden een unieke spoedopleiding aan. Je wordt dan in drie dagen voorbereid op het rijexamen. Jouw ervaren rijinstructeur geeft je eerlijk en deskundig advies, waardoor jij het optimale uit de rijlessen kan halen. Voor je het weet haal jij in die drie dagen al jouw rijbewijs! Dus pak snel je laptop en stuur een mail naar info@raufidrive.nl of bel ons direct op 06 – 420 43 430.

Contact

Lestijden

Maandag 09:00 tot 21:00
Dinsdag 09:00 tot 21:00
Woensdag 09:00 tot 21:00
Donderdag 09:00 tot 21:00
Vrijdag 09:00 tot 21:00
Zaterdag op afspraak
Zondag op afspraak
Rijopleiding op maat

Betalen in termijnen mogelijk

Moderne en nieuwe lesauto

Neem contact op

Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons bereiken via 06 - 42 04 34 30 via whatsapp of door onderstaand contactformulier in te vullen.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.