De leukste rijschool van Nederland!

Goedkope Rijschool | 20,- per rijles

Rijlessen Raufidrive Pijnacker

Op zoek naar een professionele en betaalbare rijschool in Pijnacker? Neem dan nu contact op met Raufidrive!

Wanneer je snel en op een leuke manier je rijbewijs wilt halen ben je bij Raufidrive aan het goede adres. Door de professionele manier van rijles geven heb jij het autorijden in no-time in de vingers. Woon je in de omgeving Hoogvliet? Twijfel niet langer en vraag nu een proefles aan! Tijdens deze proefles van 100 minuten zal de rij-instructeur een beoordeling maken over het aantal rijlessen dat je nodig zult hebben. Na de proefles kun je in overleg met de instructeur kiezen uit het ruime aanbod van rij-lespakketten. Mocht je geen interesse hebben in een lespakket, dan is het uiteraard ook mogelijk losse rijlessen te volgen. Deze losse lessen duren 50 minuten. Je kan ook kiezen uit een dubbele rijles van 100 minuten. Je hebt dus zelf veel inspraak! Dit is natuurlijk wel zo fijn.

Tijdens je rijlessen wordt er gebruik gemaakt van een leskaart. Hierop worden belangrijke zaken zoals de datum, de kosten en je voortgang bijgehouden. Na afloop van de rijles zal de instructeur altijd de tijd nemen om te bespreken wat er goed en wat er fout ging. Uiteraard kun je bij vragen altijd contact opnemen met de instructeur. Als je interesse hebt in rijlessen bij Raufidrive kun je contact opnemen via 06-42043430 of via info@raufidrive.nl.

Contact

Lestijden

Maandag 09:00 tot 21:00
Dinsdag 09:00 tot 21:00
Woensdag 09:00 tot 21:00
Donderdag 09:00 tot 21:00
Vrijdag 09:00 tot 21:00
Zaterdag op afspraak
Zondag op afspraak
Rijopleiding op maat

Betalen in termijnen mogelijk

Moderne en nieuwe lesauto

Neem contact op

Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons bereiken via 06 - 42 04 34 30 via whatsapp of door onderstaand contactformulier in te vullen.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.