• Heb je een vraag over rijlessen,
  theorie of examen?
  Neem gerust contact op!  

  • Eerlijk en deskundig advies
  • Snel antwoord op je al je vragen
  • Een gegarandeerd hoge service

  Een moment geduld aub.

Rijschool Purmerend

Rijschool Purmerend

Zoek jij een autorijschool waar advies wordt gegeven over jouw rijvaardigheid en je persoonlijk contact hebt met de instructeur? Dan zijn wij, Raufi Drive, de passend autorijschool voor jou! Onze ervaren instructeurs staan voor jou klaar en geven je tips en advies tijdens de rijles om jou te helpen. Dankzij onze goede lesmethode kijk jij elke keer weer uit naar de rijlessen.

Automaat of schakelen, alles kan

Lukt het schakelen tijdens de rijles steeds niet bij jou en wil je iets anders? Bij ons kan je ook rijles volgen in een automaat. Iedere rijles is vanaf € 20,00 en indien je wat krapjes bij kas zit, kan je in perioden betalen als je wilt. Wij bij autorijschool Raufi Drive vinden het voornamelijk belangrijk dat jij op een veilige en leuke manier je rijlessen volgt.

Rijbewijs in drie dagen

Ben jij een snelle leerling of heb je gewoon snel een rijbewijs nodig? Dan is onze spoedcursus wellicht iets voor jou. Met onze spoedopleiding in drie dagen ben jij helemaal klaar om het rijexamen te nemen. Jij haalt dan met andere woorden je rijbewijs in drie dagen. Veilig en snel haal jij je einddoel samen met ons. Waar wacht je nu nog op? Neem snel contact met ons op door middel van een e-mail naar info@raufidrive.nl of bel ons op 06 – 420 43 430.

Wij maken gebruik van cookies

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.