De leukste rijschool van Nederland!

Goedkope Rijschool Ridderkerk | 20,- per rijles

Rijschool Raufidrive Ridderkerk

Wil jij razendsnel je rijbewijs halen? Kies dan voor Raufidrive en betaal 20,- euro per rijles!

De route naar je rijbewijs begint bij het kiezen van een rijschool, maar het kiezen van een goede rijschool in de buurt van Ridderkerk is lastig. Je vraagt je af hoelang het duurt voordat je je rijbewijs hebt, hoe duur de rijlessen zijn en of de instructeurs ervaren en deskundig zijn. Door te kiezen voor een proefles bij Raufidrive krijg je binnen 100 minuten antwoord op al jouw vragen. Je maakt kennis met de rij-instructeur, wie je na afloop adviseert en informeert over het aantal rijlessen dat je nodig zult hebben om tot je rijbewijs te komen. Op basis hiervan kun je een weloverwogen keuze maken uit een ruim assortiment lespakketten. Ook is het mogelijk om losse rijlessen in Ridderker en omstreken te volgen. Een losse rijles duurt 50 minuten. Je kunt contact opnemen met de rijles via info@raufidrive.nl of 06-42043430.

Je krijgt bij Raufidrive een enthousiaste instructeur, waarbij je je echt op je gemak voelt. De instructeur werkt na iedere rijles jouw persoonlijke leskaart bij. Hierop noteert hij het aantal rijlessen en de kosten hiervan. Ook wordt hierop bijgehouden wat verbeterpunten zijn met betrekking tot de rijlessen. Raufidrive biedt dus kwaliteit en betrouwbaarheid. Kortom: Raufidrive is de rijschool die jij nodig hebt!

Contact

Lestijden

Maandag 09:00 tot 21:00
Dinsdag 09:00 tot 21:00
Woensdag 09:00 tot 21:00
Donderdag 09:00 tot 21:00
Vrijdag 09:00 tot 21:00
Zaterdag op afspraak
Zondag op afspraak
Rijopleiding op maat

Betalen in termijnen mogelijk

Moderne en nieuwe lesauto

Neem contact op

Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons bereiken via 06 - 42 04 34 30 via whatsapp of door onderstaand contactformulier in te vullen.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.