• Heb je een vraag over rijlessen,
  theorie of examen?
  Neem gerust contact op!  

  • Eerlijk en deskundig advies
  • Snel antwoord op je al je vragen
  • Een gegarandeerd hoge service

  Een moment geduld aub.

Rijschool Roermond

Rijschool Roermond

Zoek jij een betrouwbare autorijschool, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Dan is bij deze een einde gekomen aan jouw zoektocht. Wij, autorijschool Raufi Drive, zijn de oplossing voor jou. Met ons professionele team van deskundige en enthousiaste rijinstructeurs staan wij klaar om jou op de best mogelijk manier te begeleiden. Al vanaf € 20,00 kan jij een rijles volgen bij ons. Betalen in termijnen is een mogelijkheid.

Rijles in gewone lesauto of automaat

Wij, autorijschool Raufi Drive, staan garant voor een veilig en verantwoorde manier van rijles volgen. Al jaren zijn wij een vertrouwd adres voor iedereen om te beginnen aan de rijopleiding. Ook als je alleen een opfriscursus wilt, kan je bij ons terecht. Wij houden rekening met jouw wensen. Zo is het tevens mogelijk om rijles te krijgen in een automaat, in plaats van een gewone lesauto.

Spoedopleiding: in drie dagen een rijbewijs

Heb jij de wens om sneller in het bezit te zijn van een rijbewijs? Wij kunnen jou daarbij helpen! Naast de gewone rijlessen is het mogelijk om bij ons een spoedcursus te volgen. Met onze spoedopleiding kan jij in drie dagen het rijexamen afleggen én halen. Zo heb jij ineens in drie dagen al een rijbewijs! Onderneem daarom nu actie! Bel 06 – 420 43 430 of stuur direct een mail naar info@raufidrive.nl.

Wij maken gebruik van cookies

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.