De leukste rijschool van Nederland!

Rijschool Roermond

Rijschool Roermond

Zoek jij een betrouwbare autorijschool, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Dan is bij deze een einde gekomen aan jouw zoektocht. Wij, autorijschool Raufi Drive, zijn de oplossing voor jou. Met ons professionele team van deskundige en enthousiaste rijinstructeurs staan wij klaar om jou op de best mogelijk manier te begeleiden. Al vanaf € 20,00 kan jij een rijles volgen bij ons. Betalen in termijnen is een mogelijkheid.

Rijles in gewone lesauto of automaat

Wij, autorijschool Raufi Drive, staan garant voor een veilig en verantwoorde manier van rijles volgen. Al jaren zijn wij een vertrouwd adres voor iedereen om te beginnen aan de rijopleiding. Ook als je alleen een opfriscursus wilt, kan je bij ons terecht. Wij houden rekening met jouw wensen. Zo is het tevens mogelijk om rijles te krijgen in een automaat, in plaats van een gewone lesauto.

Spoedopleiding: in drie dagen een rijbewijs

Heb jij de wens om sneller in het bezit te zijn van een rijbewijs? Wij kunnen jou daarbij helpen! Naast de gewone rijlessen is het mogelijk om bij ons een spoedcursus te volgen. Met onze spoedopleiding kan jij in drie dagen het rijexamen afleggen én halen. Zo heb jij ineens in drie dagen al een rijbewijs! Onderneem daarom nu actie! Bel 06 – 420 43 430 of stuur direct een mail naar info@raufidrive.nl.

Contact

Lestijden

Maandag 09:00 tot 21:00
Dinsdag 09:00 tot 21:00
Woensdag 09:00 tot 21:00
Donderdag 09:00 tot 21:00
Vrijdag 09:00 tot 21:00
Zaterdag op afspraak
Zondag op afspraak
Rijopleiding op maat

Betalen in termijnen mogelijk

Moderne en nieuwe lesauto

Neem contact op

Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons bereiken via 06 - 42 04 34 30 via whatsapp of door onderstaand contactformulier in te vullen.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.