• Heb je een vraag over rijlessen,
  theorie of examen?
  Neem gerust contact op!  

  • Eerlijk en deskundig advies
  • Snel antwoord op je al je vragen
  • Een gegarandeerd hoge service

  Een moment geduld aub.

Rijschool Roosendaal

Rijschool Roosendaal

Vrijheid en onafhankelijkheid. Dat verkrijg je door in het bezit te zijn van een rijbewijs. Heb jij nog geen rijbewijs, maar wil je deze wel halen? Dan kunnen wij bij autorijschool Raufi Drive jou daarbij helpen! Iedere rijles is vanaf € 20,00 en de kosten kunnen eventueel verdeeld worden over een aantal perioden als jij daar de voorkeur aan geeft.

Veilig rijlessen

Wij vinden het belangrijk dat jij veilig de weg op gaat. Om dat te garanderen geven onze ervaren instructeurs advies over jouw rijvaardigheden. Dankzij onze goede en verbeterde lesmethode haal jij binnen een aantal rijlessen al jouw rijbewijs. Krijg jij het bijvoorbeeld gewoon niet voor elkaar om het schakelen goed te doen? Wees gerust, je kan bij ons ook rijles volgen in een automaat. Voor iedereen hebben wij met andere woorden een passend pakket.

Snel een rijbewijs halen

Niet iedereen heeft evenveel tijd en geld te besteden aan rijlessen. Daarom bieden wij bij autorijschool Raufi Drive een spoedcursus. Met onze spoedopleiding van drie dagen behaal jij binnen diezelfde tijd, drie dagen, jouw rijbewijs! Door het persoonlijke contact met de instructeur en onze lesmethode vliegt de tijd tijdens jouw rijles. Begin direct vandaag! Stuur een mailtje naar info@raufidrive.nl of bel direct 06 – 420 43 430.

Wij maken gebruik van cookies

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.