• Heb je een vraag over rijlessen,
  theorie of examen?
  Neem gerust contact op!  

  • Eerlijk en deskundig advies
  • Snel antwoord op je al je vragen
  • Een gegarandeerd hoge service

  Een moment geduld aub.

Goedkope rijschool Rotterdam | 20,- euro per rijles

Rijlessen Raufidrive Rotterdam

Ben jij van plan om binnenkort je rijbewijs te halen in Rotterdam? In dat geval ben je bij Raufidrive aan het goede adres!

Bij Raufidrive Rotterdam leer jij om zelfstandig, vlot en veilig auto te rijden. In een drukke stad als Rotterdam heb je dit zeker nodig. Raufidrive heeft scherpe rijles prijzen, een hoog slagingspercentage, ervaren rij-instructeurs en je wordt gehaald en gebracht waar je maar wilt. Je hebt dus zelf veel inspraak. Dit is natuurlijk wel zo prettig. Meld je meteen aan via info@raufidrive.nl of bel naar 06-42043430. Je kunt hier natuurlijk ook terecht met al je vragen!

Wanneer je interesse hebt in rijlessen bij Raufidrive Rotterdam kun je er eerst voor kiezen om een proefles te volgen. Een proefles duurt ongeveer 100 minuten. Tijdens deze proefles krijg je antwoord op al je vragen. Dit is dus zeker een aanrader! Na afloop van de eerste rijles overleg je samen met je instructeur over welke van de vele rij-lespakketten bij jou past. De instructeur zal je hierover informeren en adviseren, zodat jij een goede keuze kunt maken. Voel je niet verplicht om een rij-lespakket aan te schaffen! Het is namelijk ook mogelijk om losse rijlessen te volgen bij Raufidrive. Een losse rijles duurt 50 minuten, maar als je bijvoorbeeld 100 minuten wilt lessen is dit ook mogelijk, want zoals eerder vermeld heb je veel inspraak wanneer je kiest voor Raufidrive Rotterdam.

Raufidrive biedt naast kwaliteit ook betrouwbaarheid. Je krijgt aan het begin van je rijopleiding een persoonlijke leskaart, waarop al jouw lessen en de kosten hiervan worden bijgehouden. Dus waar wacht je nog op? Neem contact op met Raufidrive via de bovenstaande contactgegevens!

Wij maken gebruik van cookies

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.