• Heb je een vraag over rijlessen,
  theorie of examen?
  Neem gerust contact op!  

  • Eerlijk en deskundig advies
  • Snel antwoord op je al je vragen
  • Een gegarandeerd hoge service

  Een moment geduld aub.

Rijschool Rotterdam

Rijschool Rotterdam

Woon jij in de omgeving van Rotterdam en zoek je een goede rijschool? Zoek niet meer verder! Wij bij autorijschool Raufi Drive staan voor je klaar. Zodra je 16,5 jaar oud ben, kan je al beginnen met rijlessen volgen. Bij ons krijg je persoonlijk contact met een ervaren instructeur die ervoor gaat zorgen dat jij dat belangrijke papiertje in je bezit krijgt.

Snel naar je rijbewijs

Ook als je haast hebt, kan je bij onze autorijschool terecht. Het is mogelijk om je rijbewijs in drie dagen te halen dankzij onze spoedopleiding. Met de spoedopleiding wordt jij in drie dagen klaar gestoomd om het rijexamen te nemen en te halen. Dankzij onze goede lesmethode wordt sowieso een succes.

Allerlei mogelijkheden

Ben je geen fan van het schakelen in een auto en krijg je liever rijles in een automaat? Dat is tevens mogelijk bij ons. Iedere rijles is vanaf € 20,00. Het is mogelijk om dit bedrag in termijnen te betalen, als je dat prefereert. Onze autorijschool is erop uit om jou op een veilige en fijne manier rijlessen te geven, zodat jij vol vertrouwen in het bezit kan komen van een rijbewijs. Wil jij meer weten of wil jij je eerste afspraak inplannen? Neem dan contact met ons op via de e-mail (info@raufidrive.nl) of bel ons eventjes (06 – 420 43 430).

Wij maken gebruik van cookies

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.