• Heb je een vraag over rijlessen,
  theorie of examen?
  Neem gerust contact op!  

  • Eerlijk en deskundig advies
  • Snel antwoord op je al je vragen
  • Een gegarandeerd hoge service

  Een moment geduld aub.

Rijschool Tilburg

Rijschool Tilburg

Iedereen moet het op een gegeven moment doorstaan: rijlessen. We willen allemaal vrij en onafhankelijk zijn, een rijbewijs helpt daarbij. Om dat belangrijke kaartje te behalen, moet je eerst rijlessen volgen. Waar kun je dat het beste doen? Bij ons, autorijschool Raufi Drive. Ons enthousiaste team staat te poppelen om jou de fijne kneepjes van het autorijden aan te leren.

Rijlessen in snel tempo

Zo kan je er bij ons, autorijschool Raufi Drive, voor kiezen om in een snel tempo de rijlessen te volgen en jouw rijbewijs te halen. Wij bieden namelijk een spoedopleiding aan. Deze opleiding houdt in dat jij in drie dagen tijd voorbereid wordt op het rijexamen. Op deze manier haal jij het rijbewijs al gauw en kan jij lekker zelfstandig op pad gaan.

Veel keuze mogelijkheid

Wij, autorijschool Raufi Drive, vinden het belangrijk dat jij de beste begeleiding krijgt van begin tot eind. Een deskundige instructeur staat voor jou klaar en geeft je tips en tricks hoe jij jouw rijvaardigheden snel kan verbeteren. Zo kan je wellicht beter rijles gaan volgen in een automaat, als de instructeur merkt dat schakelen niet lukt. Je kan bij ons rijles volgen vanaf € 20,00. Het is mogelijk om bij ons in termijnen te betalen. Past deze manier van rijles volgen bij jou? Maak dan snel een afspraak via de telefoon (06 – 420 43 430) of stuur een mail naar info@raufidrive.nl.

Wij maken gebruik van cookies

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.