De leukste rijschool van Nederland!

Rijschool Utrecht

Rijschool Utrecht

Wil je snel je rijbewijs halen of heb jij juist persoonlijke aandacht nodig tijdens het volgen van rijlessen? Het kan allemaal bij ons, autorijschool Raufi Drive. Ons hoge slaginspercentage is een indicatie van de kwaliteit rijlessen die wij aanbieden. Wij geloven in veilig rijden en advies op maat en een passend manier van rijles krijgen. Zo is het mogelijk om rijles te volgen in een automaat.

Persoonlijke rijlessen

Wij, autorijschool Raufi Drive, vinden het belangrijk dat jij persoonlijke aandacht krijgt tijdens de rijlessen. Daarom hebben wij deskundige rijinstructeurs die jouw advies geven over jouw rijvaardigheden. Met deze verbeterde lesmethode heb jij minder rijlessen nodig om goed voorbereid te zijn voor het rijexamen. Iedere rijles bij ons is vanaf € 20,00 en je hebt al een afspraak binnen één dag. Zit je krap bij kas? Geen probleem, bij ons is het mogelijk om te betalen in termijnen.

Binnen de kortste keren op de weg

Het is ook een optie om een spoedcursus te volgen als je sneller in het bezit wil zijn van een rijbewijs. Wij bieden een spoedopleiding aan die drie dagen duurt. In die dagen krijg jij het aantal rijlessen die jij nodig hebt om het examen succesvol te doorstaan. Je behaalt met deze opleiding van ons jouw rijbewijs al binnen een week. Klinkt dit als iets voor jou en wil je morgen gelijk starten? Bel ons op 06 – 420 43 430 of stuur anders een mail naar info@raufidrive.nl.

Contact

Lestijden

Maandag 09:00 tot 21:00
Dinsdag 09:00 tot 21:00
Woensdag 09:00 tot 21:00
Donderdag 09:00 tot 21:00
Vrijdag 09:00 tot 21:00
Zaterdag op afspraak
Zondag op afspraak
Rijopleiding op maat

Betalen in termijnen mogelijk

Moderne en nieuwe lesauto

Neem contact op

Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons bereiken via 06 - 42 04 34 30 via whatsapp of door onderstaand contactformulier in te vullen.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.