• Heb je een vraag over rijlessen,
  theorie of examen?
  Neem gerust contact op!  

  • Eerlijk en deskundig advies
  • Snel antwoord op je al je vragen
  • Een gegarandeerd hoge service

  Een moment geduld aub.

Rijschool Veenendaal

Rijschool Veenendaal

Zoek jij een goede autorijschool met een hoog slagingspercentage én budgetvriendelijke prijzen? Stop maar met zoeken, want je hebt ons gevonden. Wij, autorijschool Raufi Drive, staan al jaren garant voor een veilige en verantwoorde manier van rijles geven. Dankzij onze unieke lesmethode haal jij al gauw jouw rijbewijs

Niet schakelen? Dan een automaat!

Onze prioriteit ligt bij het verzorgen van goede begeleiding tijdens de rijlessen. Daarom is het belangrijk dat jij lekker in je vel zit in de auto. Kan je gewoon echt niet schakelen? Dan kan je rijles volgen in een automaat. Elke rijles bij ons is vanaf € 20,00 en het is een optie om dit te betalen in termijnen.

In drie dagen een rijbewijs

Je vraagt je wellicht af of er een snellere manier is om jouw rijbewijs te halen. Die is er ook! Wij, autorijschool Raufi Drive, bieden een spoedcursus aan. Met deze spoedopleiding krijg jij drie dagen lang het maximale aantal uur rijles met een deskundige instructeur. Tijdens de rijlessen krijg jij eerlijk en professioneel advies over jouw rijvaardigheden. Hierdoor kan jij in drie dagen al in het bezit zijn van een rijbewijs. Klinkt het te mooi om waar te zijn? Test het dan zelf! Bel ons op 06 – 420 43 430 of stuur een mail naar info@raufidrive.nl om een proefrit in te plannen.

Wij maken gebruik van cookies

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.