De leukste rijschool van Nederland!

Rijschool Veenendaal

Rijschool Veenendaal

Zoek jij een goede autorijschool met een hoog slagingspercentage én budgetvriendelijke prijzen? Stop maar met zoeken, want je hebt ons gevonden. Wij, autorijschool Raufi Drive, staan al jaren garant voor een veilige en verantwoorde manier van rijles geven. Dankzij onze unieke lesmethode haal jij al gauw jouw rijbewijs

Niet schakelen? Dan een automaat!

Onze prioriteit ligt bij het verzorgen van goede begeleiding tijdens de rijlessen. Daarom is het belangrijk dat jij lekker in je vel zit in de auto. Kan je gewoon echt niet schakelen? Dan kan je rijles volgen in een automaat. Elke rijles bij ons is vanaf € 20,00 en het is een optie om dit te betalen in termijnen.

In drie dagen een rijbewijs

Je vraagt je wellicht af of er een snellere manier is om jouw rijbewijs te halen. Die is er ook! Wij, autorijschool Raufi Drive, bieden een spoedcursus aan. Met deze spoedopleiding krijg jij drie dagen lang het maximale aantal uur rijles met een deskundige instructeur. Tijdens de rijlessen krijg jij eerlijk en professioneel advies over jouw rijvaardigheden. Hierdoor kan jij in drie dagen al in het bezit zijn van een rijbewijs. Klinkt het te mooi om waar te zijn? Test het dan zelf! Bel ons op 06 – 420 43 430 of stuur een mail naar info@raufidrive.nl om een proefrit in te plannen.

Contact

Lestijden

Maandag 09:00 tot 21:00
Dinsdag 09:00 tot 21:00
Woensdag 09:00 tot 21:00
Donderdag 09:00 tot 21:00
Vrijdag 09:00 tot 21:00
Zaterdag op afspraak
Zondag op afspraak
Rijopleiding op maat

Betalen in termijnen mogelijk

Moderne en nieuwe lesauto

Neem contact op

Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons bereiken via 06 - 42 04 34 30 via whatsapp of door onderstaand contactformulier in te vullen.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.