• Heb je een vraag over rijlessen,
  theorie of examen?
  Neem gerust contact op!  

  • Eerlijk en deskundig advies
  • Snel antwoord op je al je vragen
  • Een gegarandeerd hoge service

  Een moment geduld aub.

Rijschool Venlo

Rijschool Venlo

Wil jij rijlessen volgen bij een goede autorijschool in de buurt? Dat kunnen wij, autorijschool Raufi Drive! Wij begeleiden jou graag tijdens jouw rijopleiding. Onze deskundige rijinstructeur staat voor je klaar en helpt je bij het behalen van dat belangrijke papiertje. Het is bij ons mogelijk om te betalen in termijnen en iedere rijles is vanaf € 20,00.

Rijles in een automaat? Geen probleem

Al een aantal jaren staan wij, autorijschool Raufi Drive, garant voor het volgen van een geslaagde rijopleiding. Onze prioriteit is om jou op een veilige en verantwoorde manier te begeleiden tijdens het proces. Alles wat je nodig hebt om in de toekomst veilig de weg op te gaan, daar zorgen wij voor. Daarom is het mogelijk om bij ons rijles te volgen in een automaat, als jij dat prefereert boven een gewone lesauto.

Rijbewijs binnen een week halen

Geen zin om te wachten en wil je liever zo snel mogelijk in het bezit zijn van een rijbewijs? Volg dan onze spoedopleiding! Met onze spoedcursus krijg jij drie dagen lang te horen wat je moet verbeteren zodat jij het rijexamen positief kan afleggen. Wij zorgen ervoor dat jij jouw rijbewijs binnen een week haalt! Stuur daarom gelijk een mailtje naar info@raufidrive.nl of pak de telefoon en bel 06 – 420 43 430.

Wij maken gebruik van cookies

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.