De leukste rijschool van Nederland!

Rijschool Venlo

Rijschool Venlo

Wil jij rijlessen volgen bij een goede autorijschool in de buurt? Dat kunnen wij, autorijschool Raufi Drive! Wij begeleiden jou graag tijdens jouw rijopleiding. Onze deskundige rijinstructeur staat voor je klaar en helpt je bij het behalen van dat belangrijke papiertje. Het is bij ons mogelijk om te betalen in termijnen en iedere rijles is vanaf € 20,00.

Rijles in een automaat? Geen probleem

Al een aantal jaren staan wij, autorijschool Raufi Drive, garant voor het volgen van een geslaagde rijopleiding. Onze prioriteit is om jou op een veilige en verantwoorde manier te begeleiden tijdens het proces. Alles wat je nodig hebt om in de toekomst veilig de weg op te gaan, daar zorgen wij voor. Daarom is het mogelijk om bij ons rijles te volgen in een automaat, als jij dat prefereert boven een gewone lesauto.

Rijbewijs binnen een week halen

Geen zin om te wachten en wil je liever zo snel mogelijk in het bezit zijn van een rijbewijs? Volg dan onze spoedopleiding! Met onze spoedcursus krijg jij drie dagen lang te horen wat je moet verbeteren zodat jij het rijexamen positief kan afleggen. Wij zorgen ervoor dat jij jouw rijbewijs binnen een week haalt! Stuur daarom gelijk een mailtje naar info@raufidrive.nl of pak de telefoon en bel 06 – 420 43 430.

Contact

Lestijden

Maandag 09:00 tot 21:00
Dinsdag 09:00 tot 21:00
Woensdag 09:00 tot 21:00
Donderdag 09:00 tot 21:00
Vrijdag 09:00 tot 21:00
Zaterdag op afspraak
Zondag op afspraak
Rijopleiding op maat

Betalen in termijnen mogelijk

Moderne en nieuwe lesauto

Neem contact op

Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons bereiken via 06 - 42 04 34 30 via whatsapp of door onderstaand contactformulier in te vullen.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.