De leukste rijschool van Nederland!

Rijschool Zeeland

Rijschool Zeeland

Woon jij in wonderschoon Zeeland en ben je op zoek naar een leuke rij-instructeur die jou de vaardigheden van het autorijden aanleert? Zoek niet verder, bij onze Raufidrive rijschool in Zeeland zit je goed!

Autorijschool Zeeland

Ben jij klaar om aan de slag te gaan om dat felbegeerde roze pasje in handen te krijgen? Kom dan nu lessen bij Raufidrive en onze instructeurs zorgen er samen met jou voor dat jij straks in één keer slaagt voor je praktijkexamen. Kies een spoedopleiding van 3 dagen om in 3 dagen je rijbewijs te halen of ga voor een opfriscursus. Ook rijlessen in een automaat is bij ons een optie.

Rijles steden

Onze Raufidrive rij-instructeurs geven rijles in de volgende steden in Zeeland:

  • Rijlessen Vlissingen
  • Rijlessen Middelburg
  • Rijlessen Terneuzen

Wil jij al lessen vanaf 20 euro? Bel dan 06 – 420 43 430 of mail info@raufidrive.nl om een proefles te plannen. Je kunt bij ons rijlessen volgen door middel van losse lessen, een van de drie lespakketten of een speciaal studentenpakket. Alle lesmogelijkheden zijn in termijnen te betalen. Onze instructeurs zitten klaar om jou met een rij-opleiding op maat de weg op te begeleiden en het verkeer te navigeren in Zeeland. Ben jij er ook klaar voor?

Contact

Lestijden

Maandag 09:00 tot 21:00
Dinsdag 09:00 tot 21:00
Woensdag 09:00 tot 21:00
Donderdag 09:00 tot 21:00
Vrijdag 09:00 tot 21:00
Zaterdag op afspraak
Zondag op afspraak
Rijopleiding op maat

Betalen in termijnen mogelijk

Moderne en nieuwe lesauto

Neem contact op

Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons bereiken via 06 - 42 04 34 30 via whatsapp of door onderstaand contactformulier in te vullen.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.