• Heb je een vraag over rijlessen,
  theorie of examen?
  Neem gerust contact op!  

  • Eerlijk en deskundig advies
  • Snel antwoord op je al je vragen
  • Een gegarandeerd hoge service

  Een moment geduld aub.

Rijschool Zeist

Rijschool Zeist

Wist je dat je al kan beginnen met jouw rijopleiding als je 16,5 jaar oud bent? Bij ons, autorijschool Raufi Drive, is iedereen welkom. Jong of oud, iedereen kan altijd nog het een en ander leren. Dankzij onze deskundige en professionele rijinstructeurs hebben wij een hoog slaginspercentage en zijn wij al jaren een vertrouwd adres voor het volgen van rijlessen.

Vlug jouw rijbewijs halen

Wil je, om wat voor reden dan ook, vlug in het bezit zijn van een rijbewijs? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor jou: onze spoedcursus. Wij, autorijschool Raufi Drive, bieden een spoedopleiding aan waarin je in drie dagen tijd gereed bent voor het afleggen van het rijexamen. Zo kan je als het mee zit al binnen een week in het bezit zijn van een rijbewijs!

Rijlessen vol kwaliteit

Goede begeleiding is erg belangrijk in onze ogen. Ons team vol enthousiaste en deskundige instructeurs zal jou tijdens de rijlessen de beste begeleiding bieden vanaf het moment dat jij voor het eerst in de auto zit tot aan het behalen van jouw rijbewijs. Wil jij rijles krijgen in een automaat? Geen probleem. Iedere rijles is bij ons vanaf € 20,00. Daarnaast is het mogelijk om dit bedrag in termijnen te betalen. Dus verspil geen tijd meer en neem contact met ons op. Je kan ons telefonisch bereiken op 06 – 420 43 430 of via de e-mail (info@raufidrive.nl).

Wij maken gebruik van cookies

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.