• Heb je een vraag over rijlessen,
  theorie of examen?
  Neem gerust contact op!  

  • Eerlijk en deskundig advies
  • Snel antwoord op je al je vragen
  • Een gegarandeerd hoge service

  Een moment geduld aub.

Betaalbare rijschool Zoetermeer | 20,- euro per rijles

Rijlessen Raufidrive Zoetermeer

Zoek jij een goede en professionele rijschool in de omgeving Zoetermeer? Dan ben je bij Raufidrive aan het goede adres.

Raufidrive Zoetermeer werkt met ervaren en deskundig instructeurs die je meteen tijdens je eerste rijles op je gemak stellen, zodat het volgen van rijles een ontspannen en leuke ervaring wordt! De instructeur neemt de tijd die jij nodig hebt om tot je rijbewijs te komen. Hij zal je eraan herinneren dat je niet foutloos hoeft te rijden. Je volgt niet voor niets rijles en van fouten kan je leren! Bij Raufidrive Zoetermeer les je waar en wanneer je wilt. Het is zelfs mogelijk om in de avonduren en in het weekend rijles te volgen.

Bij rijschool Raufidrive Zoetermeer wordt gebruik gemaakt van een persoonlijke leskaart. Hierop wordt alle informatie over jou rijlessen bijgehouden, zoals de data en tijden waarop de rijlessen plaatsvinden, je vooruitgang en de kosten. Raufidrive beschikt over meerdere lespakketten waaruit je kunt kiezen. Wanneer je geïnteresseerd bent in rijlessen bij Raufidrive kun je eerst een proefles van 100 minuten aanvragen. Na je proefles kan je in overleg met de instructeur uit één van de vele pakketten kiezen. Wanneer je niet geïnteresseerd bent in een lespakket is het uiteraard ook mogelijk om losse rijlessen te volgen. Tot slot biedt rijschool Raufidrive Zoetermeer ook de mogelijkheid om een spoedcursus te volgen.

Wil je meteen een afspraak maken? Neem dan contact op via de telefoon op 06-42043430 of stuur een e-mail naar info@raufidrive.nl! Hier kun je ook al je vragen stellen!

Wij maken gebruik van cookies

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.