• Heb je een vraag over rijlessen,
  theorie of examen?
  Neem gerust contact op!  

  • Eerlijk en deskundig advies
  • Snel antwoord op je al je vragen
  • Een gegarandeerd hoge service

  Een moment geduld aub.

Rijschool Zoetermeer

Rijschool Zoetermeer

Wil je de wind in jouw haren voelen als je lekker aan het rijden bent? Dan heb je wel eerst een rijbewijs nodig. Start daarom gelijk bij ons, autorijschool Raufi Drive, met het volgen van rijlessen. Ons team vol deskundige rijinstructeurs geven jou persoonlijk advies en begeleiden je optimaal naar jouw doel: het behalen van jouw rijbewijs. Vanaf € 20,00 per rijles kan jij al starten bij ons!

Zelfvertrouwen is belangrijk

Om ervoor te zorgen dat jij veilig deelneemt aan het verkeer, vinden wij het erg belangrijk dat jij vol zelfvertrouwen de auto in stapt tijdens de rijlessen. Om die reden is het mogelijk om de rijlessen te betalen in termijnen. Bovendien zijn we erachter gekomen dat sommige leerlingen zich beter voelen in een automaat. Daarom is het ook mogelijk om bij ons, autorijschool Raufi Drive, rijles te krijgen in een automaat.

Verantwoord én snel? Spoedopleiding!

Als jij wat sneller in het bezit wil zijn van een rijbewijs, maar wel nog steeds dezelfde kwaliteit rijlessen wilt volgen, dan is onze spoedcursus iets voor jou! Dankzij onze lesmethode ben jij in drie dagen tijd al klaar om het rijexamen af te leggen. De spoedopleiding garandeert met andere woorden een rijbewijs in drie dagen! Ben je overtuigd? Stuur dan snel een e-mail naar info@raufidrive.nl of bel ons gelijk op 06 – 420 43 430.

Wij maken gebruik van cookies

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.