De leukste rijschool van Nederland!

Rijschool Zoetermeer

Rijschool Zoetermeer

Wil je de wind in jouw haren voelen als je lekker aan het rijden bent? Dan heb je wel eerst een rijbewijs nodig. Start daarom gelijk bij ons, autorijschool Raufi Drive, met het volgen van rijlessen. Ons team vol deskundige rijinstructeurs geven jou persoonlijk advies en begeleiden je optimaal naar jouw doel: het behalen van jouw rijbewijs. Vanaf € 20,00 per rijles kan jij al starten bij ons!

Zelfvertrouwen is belangrijk

Om ervoor te zorgen dat jij veilig deelneemt aan het verkeer, vinden wij het erg belangrijk dat jij vol zelfvertrouwen de auto in stapt tijdens de rijlessen. Om die reden is het mogelijk om de rijlessen te betalen in termijnen. Bovendien zijn we erachter gekomen dat sommige leerlingen zich beter voelen in een automaat. Daarom is het ook mogelijk om bij ons, autorijschool Raufi Drive, rijles te krijgen in een automaat.

Verantwoord én snel? Spoedopleiding!

Als jij wat sneller in het bezit wil zijn van een rijbewijs, maar wel nog steeds dezelfde kwaliteit rijlessen wilt volgen, dan is onze spoedcursus iets voor jou! Dankzij onze lesmethode ben jij in drie dagen tijd al klaar om het rijexamen af te leggen. De spoedopleiding garandeert met andere woorden een rijbewijs in drie dagen! Ben je overtuigd? Stuur dan snel een e-mail naar info@raufidrive.nl of bel ons gelijk op 06 – 420 43 430.

Contact

Lestijden

Maandag 09:00 tot 21:00
Dinsdag 09:00 tot 21:00
Woensdag 09:00 tot 21:00
Donderdag 09:00 tot 21:00
Vrijdag 09:00 tot 21:00
Zaterdag op afspraak
Zondag op afspraak
Rijopleiding op maat

Betalen in termijnen mogelijk

Moderne en nieuwe lesauto

Neem contact op

Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons bereiken via 06 - 42 04 34 30 via whatsapp of door onderstaand contactformulier in te vullen.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.