De leukste rijschool van Nederland!

Theorie-examen

Hoe gaat het theorie-examen?

Je hebt besloten om je rijexamen te halen en alleen op pad te gaan. Voor het afleggen van het rijexamen moet je eerst het CBR theorie-examen halen. Het rijexamen is opgedeeld in een praktijkexamen en een theorie-examen. Het theorie-examen is de eerste stap op weg naar het behalen van een rijbewijs. Bekijk hieronder een video voor meer informatie:

Rijvaardigheidskennis en -begrip is niet alleen een op tekst gebaseerde ervaring, het is wat u en anderen veilig op de weg houdt. Sommige studenten vinden het moeilijk om de theorie te leren en te onthouden, vooral omdat het zoveel is.

Je kunt je ook online voorbereiden op het theorie-examen. Het is om vele redenen een populaire keuze. Bezoek een website die speciaal is ontworpen om studenten in staat te stellen deel te nemen aan een volledige leerervaring die overzichtelijker en actueler is dan een theorieboek met veel tekst. Veel studenten die beginnen te leren autorijden en problemen hebben gehad met de theorie, vinden dat de online tests veel gemakkelijker zijn dan de boeken.

Wat moet ik meenemen naar het theorie-examen?

1. Neem je paspoort of identiteitskaart en het ontvangen reserveringsnummer mee. Zonder dit kun je helaas niet slagen, dus vergeet het niet. 2. In je afspraakbevestiging kun je zien welke spullen je nog meer mee moet nemen op de dag van het examen. 3. In de ruimte waar je de toets maakt, mag je alleen je legitimatie en andere benodigdheden meenemen.

Contact

Lestijden

Maandag 09:00 tot 21:00
Dinsdag 09:00 tot 21:00
Woensdag 09:00 tot 21:00
Donderdag 09:00 tot 21:00
Vrijdag 09:00 tot 21:00
Zaterdag op afspraak
Zondag op afspraak
Rijopleiding op maat

Betalen in termijnen mogelijk

Moderne en nieuwe lesauto

Neem contact op

Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons bereiken via 06 - 42 04 34 30 via whatsapp of door onderstaand contactformulier in te vullen.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.